logo

Zwemvereniging ZOB ’66
Oud-Beijerland

Schoolzwemkampioenschappen groot succes!!

Op vrijdagavond 29 oktober was het een drukte van jewelste in zwembad de Boogerd. ZOB’66 organiseerde de jaarlijkse schoolzwemkampioenschappen!

9 verschillende scholen uit Oud Beijerland en omstreken deden met een totaal van 150 zwemmers mee aan dit leuke evenement. De kinderen uit groep 4 zwommen de schoolslag en vrijeslag. De kinderen uit de groepen 5 en 6 zwommen daarnaast ook nog de rugslag. Ze sloten af met een spetterende estafette en hieraan namen 8 deelnemers per team deel. Uiteindelijk streden de begeleiders nog op 50 m vrijeslag voor de eeuwige roem.

Na afloop mochten de kinderen even helemaal los en alle wedstrijdspanning eruit ravotten in het recreatiebad met de discolichten aan. We eindigden met de prijsuitreiking. Na de vele individuele prijzen ging er uiteindelijk één school met de wisseltrofee vandoor en dat was dit jaar de Willibrordusschool.

Wendy en Ingmar hebben deze avond nog een aantal zwemmertjes gescout en we hopen dat hier een aantal potentiële leden tussen zitten.

Deze avond was nooit zo’n groot succes geworden zonder de vele vrijwilligers en behulpzame leden van onze gezellige vereniging.  We mochten dan ook een hoop complimenten ontvangen van de verschillende scholen.

Hieronder nog een leuke impressie van de avond: